În 2014, în grupele de la Singapore, Simona, care era tot a patra jucătoare a lumii, a zdrobit-o pe Serena Williams, 6-0, 6-2, dar americanca şi-a luat revanşa în finala întrecerii, cu un 6-3, 6-0 sec.

“Da, îmi aduc aminte cum a fost în urmă cu doi ani, dar încă nu vreau să mă gândesc la ce a fost atunci. Este un alt an, este un alt turneu şi trebuie să dau tot ce am ca să câştig orice meci pe care-l joc”, a comentat Simona, după primul meci de la Singapore din 2016.

Pentru Simona, urmează meciul cu Angelique Kerber, actualul număr unu mondial, sportiva din Germania care s-a impus în 2016 la două turnee de Grand Slam, Australian Open şi US Open, jucând şi finala de la Wimbledon.

În primul meci din Grupa Roşie, Kerber (28 de ani) a învins-o pe Dominika Cibulkova, în trei seturi, 7-6, 2-6, 6-3. De partea cealaltă, Simona a dispus de Madison Keys, cu un categoric 6-2, 6-4.

Halep o conduce la capitolul “directe” pe Kerber cu 4-3, dar Angelique este cea care s-a impus în 3 dintre dintre cele 4 partide disputate în 2016 (Fed Cup, Wimbledon, Cincinnati). Simo a câştigat duelul de la Montreal, dar şi cele de la Toronto (2015), Doha (2014) şi Saint-Raphael (2009).

În celălalt meci al grupei se vor întâlni Madison Keys şi Dominika Cibulkova, cele două învinse de duminică.

Citește și

loading...