În vârstă de 28 de ani, Simona Halep a renunţat la burlăcie. Fostul lider WTA a acceptat cererea în căsătorie primită de la iubitul ei, Toni Iuruc. Omul de afaceri i-a dăruit inelul de logodnă în vacanţa din Maldive, la începutul lunii noiembrie. Tot atunci au făcut şi planurile de nuntă.

Reveniţi în ţară, cei doi au organizat în acest week-end o petrecere de logodnă la care au participat persoanele apropiate. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din Mamaia şi invitaţii n-au avut voie să posteze imagini pe reţelele de socializare. De altfel, totul s-a desfăşurat în mare secret.

Simona Halep şi Toni Iuruc au stabilit şi nunta, care va avea loc în toamna anului viitor, după ultimul Grand Slam, cel de la US Open: ”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open 2020. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanţa şi, normal, va fi organizat conform tuturor tradiţiilor machedoneşti”, a dezvăluit pentru wowbiz.ro un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

Nunta Simonei Halep se anunţă a fi cel mai important eveniment monden din 2020, din România. Cei doi au stabilit deja cele mai multe detalii ce ţin de organizare şi este posibil să aibă peste 1.000 de invitaţi, din toate domeniile:

”Vor participa toate neamurile lor, personalităţi din tenis, din sport, vor fi sute de invitaţi, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie şi, normal, Simona Halep este încântată că a reuşit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a mai spus sursa pentru wowbiz.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și