Num─ârul 1 mondial a dispus de rusoaic─â dup─â 3 seturi dramatice ├«n prima parte a zilei la Montreal ╚Öi a fost ferm─â: "Sunt un pic moart─â, dar sper s─â m─â refac". Iar maseurii au f─âcut minuni. Simona a fost fresh ├«n sesiunea de sear─â, extrem de calculat─â ├«n fiecare game ╚Öi a beneficiat ╚Öi de nenum─âratele erori ale lui Venus Williams. ╚śi pentru juc─âtoarea american─â a fost al doilea meci al zilei, ├«n primul trec├ónd chiar de Sorana C├órstea.

Halep nu i-a dat nicio ╚Öans─â adversarei ├«n primul set, fiind mult mai eficient─â la serviciu. Nu ╚Öi-a pierdut deloc serva, nu i-a acordat nicio ╚Öans─â de break lui Venus ╚Öi a reu╚Öit dou─â breakuri pentru un categoric 6-2. Nici setul secund nu a fost diferit, Simona distan╚Ť├óndu-se rapid la 3-0. O singur─â tres─ârire a avut Williams ├«n fa╚Ťa "t─âv─âlugului" Halep pentru un break care nu a contat deloc.

├Än final, Simona a reu╚Öit s─â ├«nchid─â partida la a treia minge de meci, dup─â o presta╚Ťie perfect─â ├«n fa╚Ťa multiplei campioane de Mare ╚ślem.

sursa: www.gsp.ro

Citește și

loading...