Artistul a postat o fotografie pe Instagram şi, pentru a-şi anunţa fanii că a ajuns în Columbia, a vrut să dea check-in în Bogota. Din greşeală, însă, Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş.

Fanii artistului au reacţionat imediat: "Uita-te la locatie :)))", "Mama e in Romania?", "La bunici", "Locatia".

"Morrr ba, juma` din comentarii is de la romani." scrie Paula.

"Patroane, ai gresit locatia." ii transmite Sebi.

"Bogota is not Bogata!!!" exclama Emanuel.

"Hello from the other side." il saluta Raluca.

"Cand bagi mult verde se intampla. Cand o sa vada ca are atatia fani si atatea commenturi, o sa si programeze concertul urmator la Mures." este increzator Vlad.

"Asta a venit sa ne fumeze iarba, ma." crede Stefania.

"Omule, acum trebuie sa vii in Romania!!!" il indeamna Gabi.

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat luni, pentru AGERPRES, că în comună au fost americani care s-au simțit extrem de bine, așa că rapperul Snoop Dogg poate să vină, întrucât aici există locuri de cazare, dar este și o mâncare tradițională de excepție.

„Dacă vine, îl așteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem și cu porc la proțap, dar în primul rând îl așteptăm cu o inimă deschisă și curată. La noi, la Bogata, avem și o pensiune la care urmează să facem recepția finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare și pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă — eu sunt și producător agricol. Avem și Colina Sasului, o sală de nunți cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradițională și s-au simțit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg și cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare și aici oamenii au sufletul curat și îi așteaptă cu drag”, a declarat Laszlo Barta.

Citește și

loading...