În ciuda tuturor afirmațiilor destul de acide apărute în ultimele zile pe rețelele de socializare la adresa noii conduceri a Societății de Transport Mara Nord SA, după cum veți vedea în imaginile alăturate, membrii acesteia în frunte cu noul director, dl Gabriel Filipciuc s-au pus pe treabă.
Pentru început s-a purces la o curățenie generală în incinta societății, după care din dispoziția directorului a început reabilitarea curții, respectiv aducerea câtorva zeci de tone de macadam, (un fel de amestec de balastru, pământ și nisip) pentru astuparea numărului mare de gropi existente în acest spațiu. Aceste fotografii arată foarte clar diferența între peisajul selenar existent până mai ieri și felul în care arată azi respectiva incintă.
Pe de altă parte, în ziua de 1 martie care coincide cu venirea primăverii calendaristice a sosit și primul autobuz electric mult asteptat, pe care sperăm cu toții să-l vedem cât mai repede în trafic. Cu aceasstă ocazie directorul societății, dl Gabriel Filipciuc a declarat pentru "Sighet 247", următoarele: "Astăzi este o zi deosebită pentru societatea noastră deoarece am făcut încă un pas important în modernizarea serviciilor de transport si în îmbunătățirea experienței de călătorie pentru publicul nostru călător. Odată cu introducerea în exploatare a autobuzelor electrice se va obține o diferență semnificativă în costul de operare, deoarece conform unui studiu realizat relativ recent, acestea au costuri de exploatare cu aproximativ 30% mai mici decât cele tradiționale. Acest lucru se datorează faptului că sunt mai eficiente din punct de vedere al energiei pe care o folosesc și necesită mai puțină întreținere".
La solicitarea redactorului nostru, dl director ne-a promis ferm că nicidecum nu se va opri aici și va ține cont de indicii de perforamanță stabiliți de către Consiliul de administrație, în paralel cu planul domniei sale de strategie și dezvoltare a societății.
Totodată, dl Filipciuc a dorit să menționeze faptul că ori de câte ori va considera necesar, se va adresa presei pentru o bună informare a sighetenilor privind activitatea societății.
Sperăm și noi ca toate cele declarate de dl director să nu rămână doar la stadiul de promisiuni, ci să fie cu adevărat transpuse în practică. Mult succes !

Societatea de Transport  Mara Nord SA, pe drumul cel bun

Societatea de Transport  Mara Nord SA, pe drumul cel bun

Societatea de Transport  Mara Nord SA, pe drumul cel bun

Societatea de Transport  Mara Nord SA, pe drumul cel bun

Societatea de Transport  Mara Nord SA, pe drumul cel bun

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și