Oameni cu suflet încearcă să-l sprijine pe Oliver, un băiețelul de patru luni, care suferă de o afecțiune rară: dezlipire de retină la ambii ochi. Băiețelul este programat pentru operație la o clinică din Statele Unite ale Americii, pentru data de 21 aprilei însă costul operației depășește 30.000 de dolari.

Noi am decis să îl ajutăm și să creăm un spectacol din suflet pentru suflet!

Scopul evenimentului este de a veni în sprijinul lui Oliver pentru a reuși să adune suma necesară efectuării intervenției chirurgicale. Să punem mână de la mână și suflet de la suflet pentru a salva lumina ochişorilor acestui copil minunat!


Sâmbătă, 08 aprilie 2017 se sărbătoreşte, nu întâmplător, minunea învierii lui Lazăr care este invitaţie la rugăciune, la milostenie, la încredere, la pocăinţă, la un alt mod de viaţă, la o altfel de înviere!

Spectacolul este un dialog al artelor: muzia, dansul și poezia îmbinate armonios într-o poveste de suflet cu aer de primăvară care visează la lumină şi speranţă.

Ne vor încânta pe scenă tinere talente din Maramureş, dar şi artişti consacraţi, cum ar fi Maria Mihali, Georgiana Roman, Larisa Boiciuc, Delia Pop, Andreea Mariş, Ansamblul Flori de Maramureş, invitat special este Camelia Crişan precum şi alte surprize. Cu toţii vor dărui din suflet pentru un scop nobil. Prietenii lui Oliver pregătesc şi o tombolă cu multe
premii şi surprize pentru cei care se vor identifica cu noi şi vor fi prezenţi!

Intrarea: achiziţionarea unui bilet la tombola – 10 lei, fiecare mai poate dona cât simte, iar în schimbul donaţiei, va urmări acest spectacol cu suflet şi va contribui la îndeplinirea unui vis al unui copilaş, acela de a fi sănătos!

Fă şi tu o faptă bună, vino între prieteni!

Contact: 0755 666 476 – Unul din prieteni Prieteni care se implică: Centrul Cultural Sighetu Marmaţiei, Asociaţia Ţara Maramureşului Turistic, Cultural şi Ecologic, Familia 31, Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmaţiei

Citește și

Comentarii