" Chiar daca nu au fost prezentate date tehnice , se pare ca ar fi vorba de o baterie de hidrogen ce odata incarcata poate oferi necesarul de energie eléctrica pentru toate utilitatile unei locuinte ( iluminat , televizor , frigider, masina de spalat ...etc ) , pentru o saptamana intreaga .

Aceste baterii pot fi reincarcate direct de catre populatie prin montarea a doua placi solare sau a unui sistem eolian

Deasemeni , Elon Musk are propus construrea de puncte dereincarcare pentru aceste baterii in folosul populatiei , la un cost 0 ! GRATIS !!!

Daca acest inventator , nu va dispare " misterios, nu va fi inchis in vreun ospiciu sau nu se > " sinucide " (!) , in cel mult sase luni va incepe productia in serie si comercializarea acestor baterii .

Elon Musk declara si faptul ca : " In SUA , acest proces de independizare energética a populatiei , cred ca se va face mult mai rapid decat in tarile europene , unde companiile elecrice si guvernele detin un control total asupra producerii si distribuirii energiei electrice

Bateriile cu hidrogen sunt deja folosite de : " Toyota Miray " si Tesla Roadster " autoturisme electrice ce au reusit sa parcurga 650 de km fara a necesita o reincarcare.
Va reamintesc ca in urma cu cateva luni , Mark Zuckerberg ,proprietar (?) al retelei de socializare (?) Facebook si a Internet.org s-a aratat a fi preocupat de un alt proiect propus de Musk :Internet gratis in orice loc de pe planeta , prin folosirea unui sistem de micro-sateliti .

Sa se indeplineasca oare visul lui TESLA?

Curent electric GRATIS , pentru intreaga planeta.