După un succes răsunător în 2017, când sute de mii de persoane s-au bucurat de un festival plin de savoare, conceptul devenit deja un adevărat fenomen la nivel național ajunge alături de Chef Foa și alți peste 100 de bucătari ingenioși la Baia Mare.

„Dragi gurmanzi din Baia Mare, vă mulțumim pentru că ne-ați invitat și ne bucurăm foarte mult pentru că am ajuns și la voi acasă. Abia așteptăm să deschidem bucătăria stradală și să gătim cea mai frumoasă experiență pentru voi. Vă invităm în acest weekend să savurați preparate delicioase, să vă bucurați de concerte live la scena festivalului, să vizionați un film la cinema-ul în aer liber și să participați la activitățile de la kids zone dedicate copiilor. Alături de această invitație păstrăm și câteva mulțumiri adresate autorităților și partenerilor fără de care nu am fi reușit să aducem această experiență mai aproape de voi. Ne vedem în acest weekend, în Piața Libertății, la Street FOOD Festival!” – Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Baia Mare este disponibilă accesând: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-baia-mare/

Experiența de festival va fi completată și cu ajutorul unui program bine ales la scenă și cinema outdoor.

21.06.2018, ora 21:30 – No Reservations

22.06.2018, ora 21:30 – Discover Romania with Pete Hurley

23.06.2018, ora 21:30 – Chef

24.06.2018, ora 21:30 – Big Night.