Ducând de mulți ani o luptă — promovată și cunoscută la nivel planetar — cu kilogramele în plus, ea urmează în prezent programul de slăbit „Weight Watchers” și își difuzează comentariile legate de această experiență pe rețelele sociale, unde are milioane de fani.

Deținătoare a unui veritabil imperiu, estimat de revista Forbes la peste trei miliarde de dolari, vedeta a postat marți, pe Twitter, o scurtă înregistrare video în care anunța că a pierdut 12 kilograme deși nu a renunțat la pâine. "Aceasta este o mare bucurie pentru mine”, a mărturisit ea, subliniind că este o mare amatoare de pâine.

Rezultatul imediat a fost că acțiunile la bursă ale firmei „Weight Watchers” au explodat, valoarea lor crescând cu 20 %. Totodată, Oprah Winfrey a devenit mai bogată cu aproximativ 12,5 milioane de dolari, întrucât în octombrie 2015 a avut inspirata idee de a achiziționa 10 % din acțiunile acestei companii specializate în produse alimentare destinate persoanelor care vor să slăbească sau să-și păstreze silueta.

Citește și