1 Iunie este o zi de o mare ├«nsemnatate pentru copii, o zi ├«n care p├ón─â ╚Öi adul╚Ťii ├«╚Öi amintesc cu bucurie anumite momente din copil─ârie. De aceea, Consiliul Local, ├«mpreun─â cu educatoarele ╚Öi ├«nv─â╚Ť─âtoarele din Vadu Izei, au organizat o festivitate la care au participat numero╚Öi elevi, av├ónd un num─âr mare de sponsori.
Au participat: Ansamblului Folcloric din Vadu Izei, Ansamblul Mugurelu din Sighetu Marma┼úiei, Gr─âdini┼úa nr. 9, ┼či nu ├«n ultimul r├ónd, gr─âdini╚Ťa ╚Öi elevii claselor gimnaziale din Vadu Izei.
La acest eveniment au fost prezen╚Ťi domnul senator Liviu Marian Pop, deputat Cornelia Negru╚Ť, dar ╚Öi conducerea Inspectoratului ╚ścolar Jude╚Ťean Maramure╚Ö.
Dup─â c├óntece ╚Öi dansuri s─ârb─âtori╚Ťii au luat parte la competi╚Ťii sportive, pictur─â ╚Öi desen. La sf├ór╚Öit le-au fost ├«nm├ónate diplome ╚Öi dulciuri, iar copiii claselor V-VIII care au participat la olimpiade jude╚Ťene au primit ╚Öi premii ├«n bani, iar mai apoi a avut loc un spectacol de artificii.

Citește și

loading...