Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Maramureş au documentat activitatea infracţională a trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, din judeţul Maramureş, suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, respectiv cannabis.

Ieri, 24 septembrie, a fost organizat un flagrant pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, în urma căruia doi dintre suspecţi, dintre care unul minor, au fost prinşi în timp ce ridicau două colete, trimise de cel de-al treilea, din Spania, prin intermediul unei firme de curierat. În urma controlului asupra bagajului, au fost descoperite 270 de grame de canabis.

Faţă de unul dintre suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. El a fost prezentat Tribunalului Maramureş, instanţa care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi al D.I.P.I.. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş - Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și