├Än urma activit─â┼úilor de investigare ┼či cercetare desf─â┼čurate a fost identificat un t├ón─âr de 23 de ani din Baia Mare care, ├«n data de 02 martie a.c., a sustras trei biciclete de pe suportul haion prins pe portbagajul unui autoturism parcat pe strada Olarilor. Poli┼úi┼čtii au reu┼čit s─â recupereze dou─â dintre bicicletele sustrase iar cercet─ârile continu─â cu autorul ├«n stare de libertate.

Alte dou─â persoane au fost identificate de poli┼úi┼čtii b─âim─âreni ┼či sunt cercetate pentru furt calificat ┼či complicitate la furt calificat, dup─â ce ├«n 26 februarie a.c. au sustras mai multe bijuterii de aur ┼či argint dintr-o societate comercial─â de profil. Este vorba despre o femeie ├«n v├órst─â de 41 de ani din jude┼úul Bistri┼úa N─âs─âud ┼či un b─ârbat ├«n v├órst─â de 36 de ani din jude┼úul Mehedin┼úi, ambii recidivi┼čti ┼či cunoscu┼úi ca infractori voiajori.

├Än ambele cazuri poli┼úi┼čtii continu─â cercet─ârile pentru documentarea ├«ntregii activit─â┼úi infrac┼úionale a acestora.

Citește și

loading...