În mesajul postat pe Facebook, tânărul agresat a atras atenția asupra faptului că siguranța în orașul nostru este inexistentă și a reproșat autorităților că sunt indiferente în fața actelor de violență ce se petrec în Sighet.

Redăm mai jos mesajul tânărului agresat:

„În jegul ăsta de oraș nu ai siguranță pe străzi, nu poți circula mai ales în zona Avram Iancu - Profi, pentru că vin țiganii și te agresează! Așa cum am pățit și eu în această seară când am trecut pe acolo și a venit unul și mi-a tras un picior din toate puterile în partea de sus a piciorului, aproape de zona genitală.

Am sunat la 112, s-au luat datele lui și ale mele și cam atât... Am piciorul amorțit și nu îl simt, deși a trecut o oră deja.

Adresez o întrebare public domnului Primar Horia Scubli [...]: Acei țigani ce caută încă pe străzile orașului? Parcă lângă Vad sunt destinate două blocuri pentru ei, cu geamuri de termopan, apartamente noi, frumoase, au și gazul tras în apartamente... Întrebarea: Când o să îi mutați de aici?! S-a construit foarte frumos pentru ei, iar acolo stau goale, și țiganii tot pe străzi, creează multe probleme! Și încă pe multi din cetățeni vă deranjează un câine în fața blocului... Dar haitele de țigani nu vă deranjează?”, își încheie mesajul tânărul agresat.

Zona din proximitatea blocului 2 din cartierul Cuza Vodă este una cunoscută în oraș ca fiind cu probleme, însă se pare că niciun primar nu a găsit o rezolvare a problemelor din zonă.

Citește și

loading...