Asiatica Na Li, actuala ocupant─â a pozi╚Ťiei secunde ├«n ierarhia WTA, a anun╚Ťat c─â nu va participa la turneele de la Montreal, Cininnati ╚Öi US Open. Chinezoiaca ├«n v├órst─â de 32 de ani, campioan─â la Australian Open ├«n acest sezon, are de ap─ârat multe puncte ├«n perioada urm─âtoare, astfel c─â va pierde teren ├«n clasament.

Cum Simona Halep este la doar 175 de puncte în urma sa, Na Li își va pierde foarte curând locul doi.

ÔÇŁDin p─âcate, am decis s─â m─â retrag de la urm─âtoarele turnee WTA: Montreal, Cincinnati ╚Öi US Open. Din luna martie am avut probleme la genunchi, iar acest lucru m-a ├«mpiedicat s─â joc la cel mai ├«nalt nivel al meu. Echipa mea medical─â m-a sf─âtuit c─â am nevoie de o pauz─â pentru a m─â odihni ╚Öi pentru ca genunchiul meu s─â se vindece completÔÇŁ, a scris e Na Li, pe contul personal de Facebook.

Simona Halep (22 de ani) a anun╚Ťat ╚Öi ea c─â nu va participa la turneul de la Montreal, ci va merge doar la Cincinnati ╚Öi New Haven - unde anul trecut a ie╚Öit ├«nving─âtoare -, ├«nainte de a ├«ncerca s─â cucereasc─â primul titlu de Grand Slam din carier─â, la New York.

Citește și

loading...