Totul s-a produs în jurul orei 3.00 dimineața, când între cei doi tineri a izbucnit un conflict în urma unor discuții în contradictoriu. La un moment dat, unul dintre ei a pus mâna pe cuțit și l-a înfipt de doua ori în rivalul său, acesta din urmă câzând la pământ într-o baltă de sânge. După producerea nenorociii, un echipaj de prim ajutor a fost chematîn zonă, paramedicii de la SMURD găsind victima în stare foarte gravă. Aceștia l-au găsit pe tânăr inconștient și cu pierderi masive de sânge, prezentând două plăgi prin înjunghiere. După ce l-au stabilizat, acesta a fost transportat la spitalul din Borșa, însă dată fiind starea critică în care se afla medicii au decis transferul acestuia la Unitatea de Primire Urgențe din Baia Mare.

Directorul medical al spitalului din Baia Mare a declarat că ”tânărul a ajuns la Unitatea de Primire a spitalului cu o plagă înjunghiată. Acesta a fost preluat imediat și a fost nevoie de intervenția chirurgicală după ce a fost înjunghiat în zona toracică, perforându-i unul dintre plămâni. În continuare, cadrele medicale urmăresc evoluția pacientului pentru că pot apărea oricând complicații” a declarat Vasile Pop.

O echipă de criminaliști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș a demarat o amplă anchetă pentru a se stabili în ce împrejurări s-au produs evenimentul și pentru a-l găsi pe autorul faptei. La fața locului a fost trimis și un procuror care să coordoneze ancheta. Potrivit unor surse, se pare că autorul faptei este cunoscut în Borșa pentru acte de violență și ar fi avut probleme și cu polițiștii de la rutieră, iar acum este cercetat pentru tentativă de omor.

ACTUALIZARE - Polițiștii au deja un cerc de suspecți. Principalul suspect este un tanar din zona Repedea din Borsa, a lui Victor Chiciu, cunoscut în Borșa ca fiind un tânăr scandalagiu. Acesta are mai multe vehicule închiriate la societățile care se ocupă de reabilitarea drumurilor. Victima, un tânăr din Borșa, este de-a lui Gheorghe Ciuta.


Preluare: InfoMM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și