Denumirea botanică: Antirrhinum spp.

Proprietăţi energetice: Comunicare; elimină furia, ura şi resentimentele; vindecă vocea, amplifică iubirea din cuvintele voastre.

Chakrele asociate: Chakra inimii şi chakra gâtului.

Descrierea efectelor vindecătoare: Gura-leului ajută la inlăturarea negativităţii şi aduce echilibru şi iubire in sufletul vostru. Când comunicaţi, nu veţi mai simţi energiile joase. Când ţineţi in mână o floare de Gura-leului, o puteţi folosi pentru inlăturarea emoţiilor joase astfel: Scrieţi ce vă preocupă pe o bucăţică de hârtie. E suficient să scrieţi un singur cuvânt sau o propoziţie. Pliaţi bucata de hârtie de câte ori puteţi. Apăsaţi uşor, din lateral, o floare până se deschide (veţi observa că seamănă cu o gură de leu sau de dragon) şi puneţi bucata de hârtie in interiorul florii. Imediat veţi simţi o uşurare. Acum duceţi floarea de Gura-leului intr-un loc liniştit, in grădină sau in parc, şi aruncaţi-o ceremonios pe sol. Cu asta, tensiunea va disparea!

Mesajul florii de Gura-leului: ,,Sunt aici să vă vindec vocea. Vă amintesc să incorporaţi iubire in toate comunicările voastre. Inţeleg ca aţi gândit aspru uneori. Pot să dizolv această energie care vă impovărează. Permiteţi-mi să vă readuc atenţia intr-un loc al iubirii şi echilibrului. Cel mai bine este să nu spuneţi cuvinte negative sau care ii rănesc pe alţi oameni. Ca fiinţă umană, veţi avea ocazional gânduri răutăcioase, dar este important să nu acordaţi putere negativităţii exprimând-o cu voce tare. Daţi-mi voie să inlătur această energie şi să vă ajut să rămâneţi pe calea păcii.”

Citește și

loading...