Totul a început cu internarea lui Florin Cioabă, așa-zisul rege al rromilor, la un spital din Turcia. Apoi a continuat cu moartea lui Cioabă, țigăneala de la spitalul din Turcia cu cât trebuie familia defunctului să plătească, înmormântarea lui Cioabă, scandalurile dintre fiii lui Cioabă etc.

De mai bine de o săptămână, trebuie să recunosc că nu m-am mai putut uita la posturile de știri, pentru că altceva decât diverși regi, împărați și buluibași ai țiganilor nu am văzut. Ce e prea mult, e prea mult.

Oricum România nu se bucură de o imagine bună în Europa, românii fiind văzuți ca cei mai mari hoți. Foarte mulți români, în mare parte de etnie rromă, au ca principale ocupații cerșetoria, furtul, tâlhăria, agresiunile sexuale etc. prin mai toate țările din Europa.

Din păcate, această imagine se răsfrânge asupra tuturor românilor, or nu toți românii sunt hoți, cerșetori, tâlhari sau violatori în serie.
Pentru această imagine noi suntem de vină pentru că prin mai toată mass-media nu prezentăm valorile adevărate ale țării ci pe toate gunoaiele societății: tot felul de maneliști, regi, împărați și bulibași. Nu credeam că ar fi fost vreodată posibil ca președintele țării, primul ministru și mai toți oamenii de la vârful politicii românești să meargă în pelerinaj la mormântul lui Cioabă. Cine sunt până la urmă acești Cioabă? Sunt niște rromi îmbogățiți, nimeni știe cum, care s-au autointitulat regi în România.

Sunt foarte mulți oameni importanți în această țară aflați în suferință: actori, artiști adevărați, medici, profesori etc. Despre aceștia nu vorbește nicio televiziune, în schimb ne umflă ecranele cu familia lui Cioabă!

Haideți să ne imaginăm ce părere pot avea străinii despre noi când văd la toate televiziunile din România tot felul de semi-analfabeți de etnie rromă fiind prezentați ca regi și împărați.

Până când nu ne vom reveni și vom scoate în față oamenii de valoare nu avem nicio șansă de mai bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și