Tânăra de 23 de ani, născută pe 14 iulie, a reprezentat România și a concurat alături de alte nouă modele din țările regiunii balcanice. La o înălțime de 1,72 m, ea cântărește puțin peste 50 de kilograme și are o siluetă perfectă ce se încadrează în dimensiunile etalon ale unui model, 90-60-90.

"Eu am avut numărul 10. Concursul s-a derulat timp de trei zile, unde am avut de prezentat trei ținute și de trecut alte două probe de interviu. La întrebarea „De ce eu?” (să câștig acest titlu, n.r.) am spus că „Balcanii sunt un ținut magic și aș fi foarte mândră să reprezint această minunată parte a lumii”. A fost foarte emoționant", a declarat, luni, pentru AGERPRES, Denisa Hodișan.

Ținutele prezentate — casual, costume de baie și rochii de seară — au fost puse la dispoziție de câțiva designeri din Serbia. Juriul a fost alcătuit din zece membri, personalități marcante din Serbia.

"Eu nu mai colaborez cu nicio firmă. Acum, pentru concursul acesta am fost propusă de un impresar din Turcia, pe care l-am cunoscut la un alt concurs pe care l-am câștigat, în Cipru, în octombrie, Miss Top Model International. Au participat modele din întreaga lume, iar conform regulamentului fiecare țară a avut o singură reprezentantă", a spus Denisa.

Cu toate că a reprezentat România, Denisa a mărturisit că se simte mâhnită că nu este susținută în mod oficial.

"Vreau să vă spun că România nu este absolut deloc implicată în ceea ce înseamnă concursul de frumusețe. Nu există nimeni care să se implice. Am fost singura fată în concurs care nu am avut sponsori, niciun sponsor român. Alte fete au avut toate ținutele, și pentru timpul zilei, date de sponsori din țara lor, deplasare sponsorizată... De exemplu, la concursul acesta, organizatorii nu au asigurat transportul, fiind țări apropiate. Dacă celelalte fete au avut transportul asigurat de sponsori, pentru mine, singurii sponsori au fost părinții mei", a declarat tânăra.

Mult râvnita eșarfă "Miss Balkana 2017" i-a fost oferită Denisei împreună cu o coroniță de pietre prețioase, un inel cu diamant și un tablou al unui pictor sârb foarte apreciat.

În urma concursului, Denisa Hodișan va reprezenta zona balcanică în anul 2017, până la viitoarea ediție, timp în care va participa la numeroase activități organizate în regiune.

Citește și