Sunt cicălitoare şi nu acceptă părerile celor din jur. Consideră că sunt atotştiutoare, iar restul le sunt inferiori.

Berbec

Întotdeauna aceşti nativi "cred" că au dreptate şi se contrazic cu ceilalţi din jurul lor. Chiar dacă nu aud reptate, nu contează, vor susţine sus şi tare ideea lor, ca şi când ar fi atotştiutori. Sunt irascibili, iar dacă au o stare proastă nu le poţi intra în graţie. Se vor lega de tine în orice fel, de la aspect, vestimentaţie şi vor redeschide subiecte demult încheiate. Svulcanici din fire, atunci când le sare ţandăra încep şi „dezgroapă morţii” aruncându-ţi zeci de jigniri nefondate şi vor începe să-ţi aducă la cunoştinţă şi cel mai mic defect.

Săgetător

Săgetătorii de multe ori nu îşi cântăresc cuvintele, motiv pentru care riscă să jignească în multe ocazii, mai ales când vor să fie sinceri. Problema lor este că sunt brutal de sinceri şid evin deranjanţi. Unele persoane chiar nu au nevoie de părerea lor, iar în anumite circumstanţe nici nu este binevenită. Vorbesc atât de mult pentrua a trage atenţia, încât efectiv nu poţi scăpa de gura lor. La petreceri, ei sunt cei invitaţi din politeţe, dar a căror companie de multe ori nu este apreciată.

Peşti

Aceşti nativi nu uită, nici măcar nu iartă şi cu siguranţă se răzbună. Ţin duşmănie, deci dacă le-ai greşit, fii sigur că nu veţi mai lega vreo legătură sinceră prea curând. În plus, se vor asigura că absolut toată lumea va şti că ai greşit că le-ai rănit sentimentele. Îţi pot strica imaginea într-o secundă, au mare talent la bârfit. Sunt cicălitori şi până nu îi aprobi şi nu faci ca ei, nu se vor lăsa cu una cu două. Ai mare grijă în privinţa lor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!