Potrivit surselor noastre, adolescenta şi-ar fi pus capăt zilelor în seara zilei de sâmbătă, atunci când ar fi luat mai multe pastile. Descoperirea macabră a fost făcută, se pare, a doua zi, atunci când ar fi fost alertate forţele de intervenţie. Tânăra mai avea doi fraţi, nu provenea dintr-o familie înstărită, renunţase la şcoală şi era într-o relaţie cu un băiat de ceva timp.

Deocamdată nu se cunoaşte ce a determinat-o pe adolescentă să recurgă la acest gest extrem. Cert este faptul că întreaga comunitate este şocată de cele întâmplate. În prezent, a fost demarată o anchetă care să lămurească circumstanţele în care s-a produs tragedia. Potrivit surselor noastre, ar fi fost vorba despre o intoxicaţie acută cu substanţe necunoscute.

De asemenea, conform surselor noastre, ca şi o coincidenţă nefericită, prietenul fetei o cunoştea şi pe adolescenta decedată în urmă cu aproape un an şi jumătate, la o petrecere de Revelion din Remeţi. Dramatic, după tragedia de la acel revelion vine o altă tragedie, de această dată în minivacanţa de 1 Mai, spun sursele noastre.

Citește și