Ținutele purtate de Michelle Obama provoacă, în general, un mare interes, iar aceasta, deși avea un preț deloc de neglijat, de 2.000 de dolari, a dispărut din stocul de marfă oferit pe pagina web Neiman Marcus în mai puțin de 50 de minute, cât a durat intervenția șefului de la Casa Albă în fața membrilor Congresului SUA.

Rochia de un galben aprins, cu o croială dreaptă extrem de simplă, poartă semnătura unui creator de modă cu rădăcini cubaneze, Narciso Rodríguez, cel care a realizat și vestimentația primei doamne din seara alegerilor prezidențiale din 2008, când soțul ei a câștigat primul mandat de șef al statului.

Îndreptându-se spre ultimul an la Casa Albă, Barack Obama a prezentat marți cel din urmă discurs al său despre starea națiunii, „mai puțin tradițional”, așa cum promisese deja. Evidențiind principalele realizări din perioada în care a fost președinte, el a reluat teme din campania sa electorală din 2008 și și-a îndemnat concetățenii să acționeze pentru îmbunătățirea sistemului politic din SUA.

Citește și