Trump, care și-a exprimat sprijinul ferm pentru dreptul cetățenilor prevăzut de Constituție de a avea arme, a scris pe Twitter că "se va întâlni cu responsabili care fac lobby în favoarea armelor de foc (NRA) și care i-au susținut candidatura, pentru a discuta despre o interdicție de a cumpăra arme de foc pentru persoanele care se află pe lista de supraveghere antiteroristă sau pe o listă de interdicție de zbor".

Acest important grup de lobby, National Rifle Association (NRA), care a afirmat marți pe Twitter că astfel de interdicții ar fi "ineficiente, neconstituționale sau ambele", a precizat că ar fi fericită să-l întâlnească pe Donald Trump.

"Poziția NRA cu privire la această problemă nu s-a schimbat. NRA consideră că teroriștilor nu ar trebui să li se permită să cumpere sau să dețină arme", a afirmat directorul NRA-ILA, aripa politică a grupului, Chris Cox.

Cu toate acestea, el a subliniat faptul că ar trebui să existe modalități, pentru americanii aflați din greșeală pe listele de supraveghere antiteroristă, de a fi retrași de pe aceste liste. "Din păcate, președintele Obama și aliații săi preferă să se joace de-a politica în legătură cu această problemă", a adăugat el.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!