O declaratie a acesteia a reusit sa starneasca un val de manie din partea senatorului social-democrat Sorin Bota, care mai ca nu a facut-o mincinoasa. Parlamentarul a reactionat dupa ce Elena Udrea a declarat ca a adus in Maramures, pe vremea cat a fost ministru, investitii de peste 150 de milioane de euro si a reabilitat aproximativ 230 de kilometri de drumuri judetene, pe o suma de aproximativ 13 milioane de lei.

Sorin Bota a aratat ca democrat-liberala nici macar nu ar trebui sa discute pe aceasta tema. “Niciun lider PDL nu ar trebui sa aiba curajul sa comenteze cu privire la starea infrastructurii rutiere din judetul Maramures. Inca se vad urmele dezastrului si incompetentei ministrilor de transporturi ai PDL si a fostului presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man”, a precizat senatorul. Acesta a mai adaugat ca in infrastructura rutiera a judetului nu se vede nici urma din banii alocati.

Problemele au ramas insa in actualitate, pentru ca nici social-democratii nu au reusit sa promoveze proiecte noi de investitii pe drumurile nationale si judetene, lucrarile la DN 18 stagnand, iar cele incheiate pe multe portiuni au fost executate prost, desi s-a muncit la ele luni in sir.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și