Cazul a ieşit la iveală după ce vecinii bărbatului au alertat autorităţile prin 112 despre faptul că o casă a luat foc.

Echipajele de la pompieri dar şi cele de la poliţie au intervenit imediat în zonă, acolo unde au aflat că incendiul a fost provocat chiar de către proprietarul casei. Se pare că duminică, bărbatul a stat toată ziua în crâşma din sat, acolo unde a consumat mai multe băuturi alcoolice, iar spre seară, acesta s-a întors acasă cu chef de scandal.

Învăluit de aburii alcoolului şi cu chef de ceartă acesta a aprins un chibrit şi şi-a dat foc la casă fără să îi pese că înăuntru se aflau cei opt copii ai săi, dormind. A fost nevoie de doar câteva minute pentru ca focul să ia proporţii iar copii au fost scoşi în cele din urmă din casă cu ajutorul mamei lor, care se afla şi ea înăuntru.

Până la sosirea pompierilor şi vecinii bărbatului au făcut tot ce au putut pentru a împiedica să se extindă focul. Date fiind împrejurările în care s-a produs evenimentul, la faţa locului au fost direcţionaţi o echipă de criminalişti care au demarat o anchetă.

În cazul în care se va dovedi că bărbatul este vinovat pentru distrugerile provocate şi pentru faptul că a fost la un pas să îşi ucidă copii, acesta riscă ani buni după gratii.


Preluare: infomm.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și