Salvamont Maramureș a anunțat ca a fost înregistrat un apel la 112 care anunța acest nou incident legat de Mocanita de pe Valea Vaserului, după cel de zilele trecute când 12 persoane au avut de suferit tot din cauza unei deraieri.

„In urma unui apel venit prin 112 se pare ca o garnitura (vagon) al Mocanitei ar fi deraiat la Km 8. Nu se cunosc deocamdata alte detalii. O echipa de prim raspuns a Salvamont Maramures – formatia Viseu se deplaseaza de urgenta in zona….Totodata un echipaj de stingere de la Pompieri- Viseu si un echipaj medical au plecat apre zona mai sus amintita…”, anunta Salvamont Maramures.

ACTUALIZARE

Directorul Salvamont Maramureş, Dan Benga, a declarat că nu există turişti răniţi în urma deraierii de astăzi a trenului turistic Mocăniţa. El a mai precizat că vagonul „deraiat se pare că are o problemă tehnică serioasă”.

La rândul lui, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureş, Dan Bucă, a afirmat că vagonul a fost tras pe o linie secundară şi urmează să se facă o expertiză pentru a se afla cauzele exacte ale accidentului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și