Sabin Mihalache, un culturist de performanţă din Capitală, a fost la un pas de moarte după ce a căzut fost bătut şi înjunghiat de un grup de ţigani care i-au hărţuit iubita.

Desfăşurarea evenimentelor a fost povestită chiar de sportiv, pentru CanCan.ro: "Noaptea trecută, în Costineşti, zece ţigani dintr-un clan m-au atacat. Eram cu prietena mea şi ne plimbam, când unul dintre ei a atins-o cu palma pe fund. Nu am putut să mă abţin şi am reacţionat. L-am împins pe unul dintre ei şi am vrut să îi dau un pumn, însă au apărut încă nouă din clanul lor. În condiţiile în care eram singur, doar cu prietenă mea, aceştia au scos un cuţit, moment în care au prins curaj şi au început să lovească din toate părţile au încercat să mă înjunghie de mai multe ori, şi ultima dată au încercat să îmi înfigă cuţitul în cap. Am reuşit să mă apar şi mi-au înfipt cuţitul în antebraţ".

Coşmarul lui Sabin nu s-a oprit însă aici, el descriind reacţia uluitoare a martorilor care au asistat la scenă: "După ce m-au lăsat în faţa magazinului pe jumătate inconştient şi cu o plagă înjunghiată de 10 centimetri din care ţâşnea sângele. Vânzătorul din faţa magazinului, care era român, mi-a spus să mă mut pe partea cealaltă a străzii pentru că îi murdăream asfaltul de sânge".

Sportivul a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă.

Citește și