La 11.30 un apel disperat că în zona Craica (strada Pășunii, în dreptul imobilului cu numărul 3), un tânăr care a consumat băuturi alcoolice a pus mâna pe un cuțit pe care și l-a înfipt în piept.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a fost trimis imediat la locul incidentului. Când au văzut starea critică a tânărului s-a chemat în ajutor și echipajul de terapie mobilă intensivă SMURD. Cu eforturi disperate medicii au reușit să îl stabilizeze iar victima a fost transportată la UPU a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Aici tânărul a fost dus direct în sala de operație deoarece lama cuțitului i-a atins cordul.

Polițiștii băimăreni au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Se pare că băimăreanul de 23 ani a consumat băuturi alcoolice și apoi s-a luat la ceartă cu mai multe rude. Atunci ar fi pus mâna pe cuțit și sub privirile acestora și l-a înfipt în inimă. Se pare că nu este la primul incident de acest gen. Vecinii susțin că și în trecut acesta s-ar mai fi automutilat.

Citește și

loading...