În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului persoana decedată se afla pe partea carosabilă, pe o porţiune de drum în aliniament. A fost identificat un bărbat de 38 de ani, din Groşi, care a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul şi identificarea conducătorului auto, a fost constituită o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic, care au fost sprijiniţi în efectuarea verificărilor şi investigaţiilor de poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică, poliţişti din Baia Sprie şi Groşi.

Ieri, 02 mai, poliţiştii au depistat autoturismul implicat în accidentul rutier, pe strada Mărgeanului din Baia Mare. Din momentul accidentului şi până ieri au fost înlocuite parțial elementele de caroserie vizibile din partea frontală a autovehiculului. Ulterior a fost identificat şi proprietarul autoturismului, un bărbat domiciliat în comuna Dumbrăviţa, însă investigaţiile poliţiştilor au relevat că în momentul accidentului la volan se afla fiul acestuia, un tânăr de 25 de ani, domiciliat în comuna Groşi.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei și modificarea stării locului sau ștergerea urmele accidentului de circulaţie din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane, fără acordul echipei de cercetare la faţa locului.

FOTO: Arhivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și