Mult așteptatul nou sezon al serialului produs de postul HBO va avea premiera în SUA la 16 iulie.

Gillen a explicat ├«ntr-o convorbire cu EFE la Londra c─â noul sezon va fi plin de scene spectaculoase, asemeni b─ât─âliei bastarzilor din sezonul 6 c├ónd s-au ├«nfruntat John Snow (Kit Harington) ╚Öi Ramsay Bolton (Iwan Rheon): "Va trebui s─â vede╚Ťi cu ochii vo╚Ötri ca s─â crede╚Ťi", a asigurat el.

Actorul irlandez, care ├«l interpreteaz─â pe vicleanul ╚Öi ambi╚Ťiosul "Litlle finger" ├«n serial, a atribuit aceast─â reducere a num─ârului de episoade spectaculozit─â╚Ťii care are nevoie de "o produc╚Ťie la scar─â mare", imposibil de sus╚Ťinut ├«ntr-un num─âr mai mare de capitole, a asigurat el.

Aidan Gillen a dezv─âluit c─â ├«n noile capitole pove╚Ötile se vor ├«ntrep─âtrunde, duc├ónd la unirea firelor narative, lucru pe care l-a considerat emo╚Ťionant.

Cel de-al 8-lea sezon va fi ultimul, dup─â cum a confirmat anul trecut directorul de programe al HBO, Casey Bloys, iar actri╚Ťa olandez─â Carice Van Houten a recunoscut c─â nu ├«╚Öi dore╚Öte ca serialul s─â se ├«ncheie.

"Va fi greu să găsesc un rol pe măsură personajului feminin atât de puternic ca acel al Melissandrei", a spus ea, regretând că pe marele ecran nu se găsesc roluri feminine bune.

├Än timp ce Van Houten, 40 de ani, se ├«ntreab─â despre viitorul carierei sale dup─â "Urzeala Tronurilor", Isaac Hempstead, t├ón─ârul de 18 ani care ├«l interpreteaz─â pe Bran Stark, a evocat pentru EFE prima lui zi de filmare la acest serial, unde practic ╚Öi-a petrecut "jum─âtate din via╚Ť─â".

"Aveam doar 10 ani, iar în prima zi când am filmat în pădure ploua fără oprire. Eram ud până la piele și m-am întrebat dacă o să pot să rezist până la capăt", a povestit el. Pentru Hempstead filmările la "Urzeala Tronurilor" în fiecare vară au fost ca și cum s-ar fi aflat într-o "tabără medievală" și a recunoscut că i se pare "ciudat" că se termină.

"Urzeala Tronurilor" a devenit serialul cel mai premiat din istoria televiziunii cu 38 de premii Emmy, succes pe care actorii Jacob Anderson ╚Öi Daniel Portman, interpre╚Ťi ai personajelor Grey Worm ╚Öi respectiv Podrick Payne ├«n fic╚Ťiune, consider─â c─â se datoreaz─â faptului c─â ofer─â absolut totul ceea se se a╚Öteapt─â de la o produc╚Ťie de televiziune.

"Trateaz─â teme politice, rela╚Ťii sociale ╚Öi de familie, cu accente dramatice dar ╚Öi cu umor", pentru c─â lumea fic╚Ťiunii se ├«ntrep─âtrunde cu realitatea, reflect├ónd situa╚Ťii reale ╚Öi oneste ale fiin╚Ťei umane", au conchis ei.

Citește și

loading...