Ingrediente:

- un piept de pui
- 2 linguri mustar dulce
- 5 g costita
- 100 g branza topita
- 1/2 morcov
- sare,
- 50 g alune macinate

Mod de preparare:

Desfacem peptul de pui, astfel incat sa obtinem o foaie dreptunghiulara. Batem pieptul de pui pana obtinem o foaie subtire pe care o condimentam si o ungem cu mustar.

Asezam la un capat felii de branza topita si felii de morcov taiat in lungime. Rulam o data, apoi asezam felii de costita si inca un strat de branza topita, dupa care rulam pana in capat.

Ruloul se unge cu ulei, dupa care il infasuram intr-o folie de aluminiu si il dam la cuptor pentru 50 minute, intr-o tava unsa cu ulei si o cescuta de apa.

Dupa ce au trecut cele 50 de minute desfacem folia si lasam rulada sa se raceasca. Dupa ce s-a racit o ungem cu albus de ou, o dam prin alune macinate dupa care prajim cateva secunde intr-o tigaie cu ulei incins pana se rumeneste uniform pe toate partile.

Citește și

loading...