Turiştii care intenţionează să călătorească cu Mocăniţa trebuie să-şi facă o rezervare de loc. Biletele se pot cumpăra online cu cardul de pe site-ul http://shop.cffviseu.com:8880.

Preţul unui bilet pentru o singură călătorie cu Mocănița la persoanele adulte este de 92 de lei, iar un pachet all inclusive, 119 lei. Pentru copii, un bilet costă între 69 și 85 de lei, iar pentru studenţi şi pensionari între 82 de lei şi 108 lei. Pachetul all inclusive include biletul de călătorie, masa de prânz, o cafea, o băutură răcoritoare și un produs de patiserie.

„Trainicele locomotive cu abur vă vor purta din nou prin sălbatica Valea Vaserului până la stația Paltin (km 21.6), oferindu-vă oportunitatea de a vă bucura de minunatele peisaje din Munții Maramureșului. În stația Paltin, pe toată durata staționării veți putea servi masa în locuri special amenajate, să explorați împrejurimile și chiar să urmați un scurt traseu în natură însoțiți de un ghid touristic”, au arătat administratorii trenului.

După o zi petrecută în mijlocul naturii, turiștii se pot odihni la pensiunile și hotelurile din Maramureșul Istoric, acolo unde unitățile de cazare vin cu oferte rezonabile. Preţul variază între 100 şi 120 de lei de persoană cu mic dejun inclus, iar pentru pachetul all inclusive pentru două persoane tariful pornește de la 490 de lei şi poate ajunge la 750 de lei, pachet pentru trei, respectiv patru zile de cazare și masa.

Citește și

loading...