Ingrediente:

1 si 1/4 cană făină
1 plic praf de copt
5 linguri de zahăr
1/4 cană pudră de cacao neȋndulcită
1 cană lapte
2 ouă
1/4 cană ulei vegetal
1 cutie mică de frişcă
1 cană fructe de pădure
3 linguri miere

Mod de preparare:

Batem albuşurile de ou, apoi adăugăm zahărul cȃte o lingură şi apoi gălbenuşurile de ou, pe rȃnd.
Amestecăm făina, cacaua şi praful de copt, iar peste ele adăugăm uleiul şi cana de lapte. Amestecăm cele două compoziţii şi le preparăm ȋn aparatul de vafe.

Batem frişca.

Montăm pe un platou: o vafă, apoi frişcă, apoi fructe de pădure. Repetăm, terminȃnd cu frişcă , fructe de pădure şi miere.
Dacă nu aveţi aparat vafe, coaceţi în cuptor o foaie subţire pe care o tăiaţi în patru…gustul e acelaşi, e drept că arată diferit!

Se servesc caldute


Preluare: zi-de-zi.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și