Aceasta comunică cu echipa medicală, după ce i s-a făcut o transfuzie din cauza unei hemoragii și se speră într-o evoluție favorabilă. Îndrăgita artistă Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, în stare gravă, în urma unei hemoragii interne. După câteva ore de tratament şi perfuzii cu sânge, aceasta şi-a revenit parţial, este conştientă şi poate comunica.

Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

”A fost evaluată în urgență. S-a început transfuzia de sânge fiind vorba de o hemoragie importanta. Este internata în acest moment în ATI. Este conștientă. Comunica cu echipa medicala. S-au început manevrele diagnostice și terapeutice și sperăm ca evoluția sa fie una favorabilă. Doamna are și alte patologie. Are afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni endocrine care bineînțeles trebuie evaluate și tratate în continuare”, a declarat șefa UPU-SMURD, Diana Cimpoeșu.

În prezent, Draga Olteanu Matei este internată în Clinica de gastroenterologie și hepatologie a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

Actriţa Draga Olteanu Matei, internată în stare critică la Spitalul Judeţean din Iaşi
Draga Olteanu Matei a fost transferată la Iaşi de la Spitalul din Piatra Neamţ, întrucât acolo sunt trataţi exclusiv pacienţii cu COVID, iar actriţei îi era vitală efectuarea unei endoscopii.

Medicii sunt optimişti că starea artistei se va ameliora în perioada următoare, după ce iniţial erau extrem de rezervaţi asupra prognosticului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și