"Eu cred că şi în momente de tensiune e nevoie de normalitate şi de dialog. În trei ani nu m-aţi auzit vreodată în public criticându-l pe domnul preşedinte Antonescu. Dacă este cineva de la PSD care îl critică în public, am reacţionat. Cred că a fost la un moment dat vorba de o persoană care mi-e apropiată, de doamna primar Olguţa Vasilescu, şi am reacţionat imediat. Cred că o politică serioasă şi o majoritate serioasă, aşa cum e USL, nu se face prin polemici publice", a afirmat liderul PSD, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului.

Victor Ponta a subliniat că îşi menţine respectul şi faţă de membrii Opoziţiei.

"Repet, mă văd şi cu domnul Antonescu, şi cu domnul Daniel Constantin, şi cu domnul Oprea, discutăm despre toate lucrurile importante şi voi menţine întotdeauna un nivel de comunicare publică de respect şi de prietenie faţă de toţi aliaţii mei. Vă rog să remarcaţi că pot să dau dovadă de respect, şi asta o să şi fac în continuare, şi faţă de reprezentanţii Opoziţiei. Întâlnirile de marţi cu UDMR, de astăzi cu PDL le consider paşi importanţi spre normalizarea vieţii politice româneşti şi avem foarte mare nevoie de responsabilitate şi normalitate", a spus premierul.

Întrebat dacă îi va reproşa lui Crin Antonescu acuzaţiile pe care i le-a adus referitoare la proiectul Roşia Montană, Ponta a răspuns: "Nu reproşez niciodată nimic nimănui".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi-a exprimat joi convingerea că premierul Victor Ponta "vrea tare" proiectul Roşia Montană, dar nu doreşte să-şi asume răspunderea, liderul liberalilor criticând faptul că a început "un joc destul de parşivel", prin asocierea sa cu preşedintele PDL, Vasile Blaga.


Preluare: AgerPres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și