În urma evenimentului rutier în care a fost implicată o Dacia Logan, motociclistul băimărean Krucz Jani a fost rănit extrem de grav, fiind transportat de urgență la spital, unde însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, arată surse ale ActualMM.

Din primele informații, șoferul Daciei Logan, care circula pe sensul opus de mers, ar fi virat la stânga pentru a intra pe o străduță lăturalnică. Martori de la fața locului care ar fi văzut tot accidentul susțin că șoferul autoturismului nu s-ar fi asigurat când a făcut manevra, astfel că nu l-a observat pe motociclistul băimărean care circula regulamentar, din sens opus. Rămâne însă ca toate aceste informații să fie confirmate sau infirmate de către polițiștii care anchetează cazul.

Surse ale jurnalistului Vasile Dale arată că șoferul autoturismului este polițist și se afla în timpul serviciului, cu mașina aparținând IPJ Maramureș, în momentul în care s-a produs evenimentul rutier. Polițiștii au deschis un dosar penal asupra tânărului polițist în vârstă de 29 de ani, pentru ucidere din cuplă.

Așteptăm informații despre acest accident de la IPJ Maramureș și vom reveni în cel mai scurt timp cu noutăți despre această nenorocire care a avut loc în această dimineață în Baia Mare.

Citește și

loading...