Totul s-ar fi petrecut în zona unui pod din localitatea Moisei. Cei doi sunt originari din Borșa, potrivit unor martori. Aceștia se aflau într-un autoturism marca Mazda, de culoare gri și cu numere roșii. În timp ce se aflau într-o coloană de mașini, au încercat să depășească un alt participant la trafic, tăindu-i practic calea. În momentul în care a observat ce se întâmplă, acesta din urmă i-a avertizat sonor.

Cei doi „șmecheri” au oprit de îndată mașina chiar în mijlocul drumului, s-au dat jos din ea și au vrut să sară la bătaie. Camera de bord a bărbatului aproape linșat de către cei doi a filmat întreaga scenă.

„Stateam de cinci minute la semafor, vin idiotii astia si depasesc toata coloana de masini din spate, se baga cu „japca” peste mine, frana in bot, palma peste fata. Imi pare rau ca n-am avut cand sa fac plangere la politie“, a declarat șoferul care a filmat toată scena.

Potrivit unor surse, unul dintre șoferii agresivi este Sălișcan Florin. Acesta este unul dintre liderii Clubului „Rotary” din Borșa. Din câte știm noi, Clubul „Rotary” se autointitulează un fiind unul elitist și încă nu este clar dacă domnul mai sus amintit, prin comportamentul agresiv și violent de care a dat dovadă, se încadrează în standardele de moralitate ale Clubului - posibil că da, având în vedere că vorbim de Borșa.

Citește și