Reamintim că, ieri, micuţul se juca împreună cu un vecin pe malul unui pârâu aflat în apropierea curţii casei sale din Livezile când a căzut în apă şi a dispărut.

Zeci de persoane l-au căutat în cursul zilei de ieri, pe o rază de 9 kilometri.

În cursul dimineții, căutările au fost reluate, fiind constituite mai multe echipe formate din pompieri militari și voluntari, dar și localnici, pe raza mai multor localități tranzitate de râul Bistrița.

Din păcate copilașul a fost găsit mort, de către aparținători, în această dimineață, în apă, pe raza cartierului Unirea.

"Copilul a fost găsit de aparținători în apă pe raza cartierului Unirea din municipiul Bistrița", informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

„La locul solicitării, echipajul cu medic al SAJ a găsit un copil de aproximativ 4 ani, înecat, cu rigiditate cadaverică, fapt ce nu s-a impus resuscitarea cardio-respiratorie, declarându-se decesul la fața locului. Se pare că ar fi copilul căzut în apă ieri.

De asemenea, la fața locului s-a acordat asistență medicală mamei acestuia, care a prezentat un atac de panică, dar care a refuzat transportul la spital”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și