Una dintre victimele exploziei - o tânără în vârstă de 21 de ani - a fost transportată cu un elicopter SMURD la București, ea având arsuri pe 48% din suprafața corpului.

Ea va fi dusă la Spitalul de Arși din Capitală. Alte două persoane — rănite în urma exploziei — au primit îngrijiri medicale la spitalul din Cluj-Napoca.

Potrivit primelor informații, explozia a avut loc din cauza unei acumulări de gaze.

În urma incidentului, șapte apartamente și un autoturism au fost avariate, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

"Trei persoane au fost rănite, dintre care o femeie foarte grav, în urma exploziei la un bloc din cartierul Grigorescu, care a avut loc la un apartament situat la parter. Șapte apartamente au fost afectate în total de deflagrație, au fost uși smulse și geamuri sparte, iar o mașină parcată în apropiere a avut parbrizul spart. Explozia a avut loc în urma acumulărilor de gaze, fie de la aragaz, fie de la boilerul de încălzire a apei", a spus Biriș.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor care se ocupă de investigarea acestui caz, trei ochiuri ale aragazului din apartamentul în care a avut loc explozia erau deschise la momentul deflagrației.

Citește și

loading...