"După ce au luat parte la proteste, s-au închis în studio, unde au compus piesa `#ÎmiPareRău`, pe care o dedică tuturor celor care, involuntar, au declanșat #Trezirea României", se arată în comunicat.

Piesa va fi lansată și într-un concert, la o dată care va fi stabilită în curând, și va purta același nume, "ÎmiPareRău", fondurile strânse urmând să fie donate victimelor de la Colectiv, a declarat, pentru AGERPRES, PR Managerul HTag.

"E ciudat faptul ca refrenul piesei l-am compus alături de Sonny Flame încă de acum o lună. După ce am participat la proteste, versurile au venit de la sine. Trebuie să luăm măsuri, fiecare cum poate, însă e tare trist și tulburător contextul actual. Ar fi fost mult mai bine să ne trezim înainte de a se întâmpla o tragedie. Noi vom face și un concert numit #ÎmiPareRău, iar banii ajung tot către familiile îndurerate", spune Boier Bibescu, citat în comunicat.

"Am dedicat piesa celor care au murit în clubul în care noi am cântat de cel puțin cinci ori și nu, noi nu suntem oportuniști", a spus și Bibanu, în același comunicat.

Piesa nu este folosită în scop comercial, iar toți banii strânși din monetizarea clipului regizat de frații Richard Stan și Claudiu Stan (Vision Production) vor merge către contul dedicat victimelor de la #Colectiv, se mai arată în comunicat.

Citește și

Comentarii