Lucrurile o iau razna la Borsa. Acesta este sentimentul pe care-l traieste orice maramuresean care, in urma numeroaselor evenimente petrecute in zona, stie ca in acolo nu esti siguranta.

In aceasta seara un tanar din Borsa se afla intr-un local cu mai multi prieteni. La un moment dat in incinta a intrat un individ Ilie Gherlan, cunoscut sub porecla de “Colt Alb” (foto), care fara niciun motiv a inceput sa il loveasca si sa il ameninte cu moartea.

„Striga in gura mare ca eu as fi spus nu stiu ce despre el. Eu nu am fost implicat in viata mea in niciun scandal. Acum sunt la Urgenta la Spitalul din Borsa. Am cerut si ajutorul politiei, care a venit aici” ne-a povestit borseanul.

Trebuie sa spunem ca individul este banuit ca ar fi autorul a numeroase faradelegi petrecute in orasul Borsa. Deocamdata impotriva lui nu au fost luate masuri legale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures:

Aseară, la ora 20.45, personalul medical din cadrul Spitalului Borşa a sesizat poliţia că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 34 de ani, din oraş, rănit în urma unei agresiuni.

Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că acesta ar fi fost ameninţat şi lovit de către un alt borşean, de 39 de ani, în timp ce se afla într-un local public.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus. Bărbatul a rămas internat sub supraveghere medicală.

Citește și

Comentarii