De altfel, localnicii spun ca au remarcat, deseori, obiecte luminoase in zbor, pe deasupra padurii.

"Mi s-a parut un obiect asa, un fel de disc...care avea deasupra o proeminenta luminata in galben si dedesubt o proeminenta luminata in albastru cenusiu. El era impartit in niste triunghiuri, avea un halou de gol. Dar avea niste triunghiuri. Era mai lat pe margini si circula ceva pe marginea discului ... Facea un fel de fluieratura cu pocnitura. Maica-mea spune ca m-a vazut tot timpul sub farfuria zburatoare." -spune unul dintre martori.


Si mama sa isi aminteste patania. Nu are atat de clar in minte imaginea OZN-ului cat o are pe cea a...fiintelor coborate din nava. Creaturile - crede femeia- au venit in sat sa fure copii. Pe una dintre ele a fost nevoita sa o infrunte.

"Avea doi metri, inalta si tare frumoasa, alba la fata...Era imbracata intr-o mantie neagra, sclipitoare.I-am zis sa-mi lase copiii in pace" povesteste ea. Fara indoiala, aceste povesti descriu intalniri de gradul 4. Care au fost urmarile lor?

Si, pana la urma, de ce aceasta zona din Maramures atrage ca un magnet civilizatii si creaturi nepamantene? Aflati astazi, 10 februarie, la Dincolo de povestiri. Ora 23.30, ACASA.


Ce mistere ascund padurile din Maramures? Elena Lasconi paseste astazi in aceasta lume la Dincolo de povestiri de la 23:30, ACASA! pe www.acasatv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și