Primarul comunei Mihăeşti – Vâlcea, Constantin Bărzăgeanu (PNL) a fost surpins în timp ce lua un aparat dintr-un hotel în care era cazat, iar scena filmată de camerele de supraveghere a fost dată publicităţii. În imagini se vede clar cum omul scoate peria electrică din priză şi apoi se suie în lift.

Bărzăgeanu a declarat reporterilor de la Kanal D, ulterior, că a făcut o glumă proastă, un pariu, fără să fie în stare să-şi explice gestul. Alesul local se afla în staţiune la un curs pe teme de combatere a corupţiei în instituţiile publice, printre altele.

Vâlceanul nu a fost deconspirat imediat, ci după o perioadă, când administratorii hotelului convinşi că aparatul s-a defectat şi a fost trimis la reparat au realizat că realitatea stă cu totul altfel. Cu ajutorul camerelor de supraveghere au descoperit ce se întâmplase de fapt, cum un client plecase cu el şi la scurtă vreme au aflat şi identitatea acestuia.

Aşa au decis să dea publicităţii imaginile. Mai mult, ei au declarat că, dacă vâlceanul nu va preda aparatul înapoi, vor depune plângere. Bărzăgeanu riscă dosar penal pentru furt. Cel mult, având în vedere prejudiciul de 500 de lei, se va alege cu o amendă şi mai ales cazier.

Citește și

loading...