”Scandal după alegerile locale din comuna Repedea, județul Maramureș după ce candidatul Beuca Mihai nu câștigat alegerile locale. Acum vin răzbunările prin fiul și nepotul acestuia. Cei doi au agresat doi băieți în centrul comunei. Aceștia s-au răzbunat deoarece nu l-au votat pe candidatul Mihai Beuca din partea partidului PMP” este mesajul primit de la cititorii noștri din zonă.

În imaginile video primite de noi și înregistrate de o cameră de supraveghere amplasată în centrul localității se vede cum două autoturisme ”dau târcoale” unui alt autoturism care staționa. Apoi doi tineri gesticulează lângă vehiculul staționat. La un moment dat se vede cum una dintre persoane ridică mâna încercând să lovească.

Totodată pe fotografiile primite de la cititorii noștri se vede și distrugerea de mobilier stradal ornamental amplasat în zona respectivă.

Conform informațiilor noastre cei doi tineri agresați ar fi depus ieri după amiază plângere la Poliție, scrie vasiledale.ro

Ce spune IPJ MARAMUREŞ:

Referitor la articolul dvs. precizăm faptul că până în momentul de față nu au fost depuse plângeri privind evenimentul. Polițiștii vor desfășura verificări în cauză.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și