Pe imaginile surprinse de camerele de filmat din scara blocului, observăm că la ora 2 noaptea o tânără, însoțită de un tânăr, pur și simplu își alege hainele de firmă dorite dintre cele puse la uscat. La modul în care operează, fără niciun semn de reținere sau frică, se pare că nu ar fi la prima abatere de acest gen. Aceasta alege hainele dorite și le plasează tânărului care o însoțește pentru a le ține. Între timp, tânăra fumează liniștită dintr-o țigară, de parcă activitatea prestată ar fi una normală.

Una dintre persoanele păgubite, care ne-a trimis și imaginile, a declarat pentru Sighet 247 că va depune plângere la Poliție pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și pentru a-și recupera paguba suferită. Acesteia i s-au furat câteva articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, toate de marcă, în sumă de peste 200 de euro.

Dacă mai sunt și alte persoane păgubite de acești doi tineri, hoți ordinari, sunt rugate să ne scrie pe adresa redacției (redactie@sighet247.ro) sau pe pagina de Facebook a Sighet 247.

ACTUALIZARE IPJ MARAMUREȘ:

„Până în acest moment la Poliția municipiului Sighetu Marmației nu s-a depus nicio plângere în acest sens, dar cu privire la sesizarea dumneavoastră se vor face verificările necesare în vederea dispunerii măsurilor legale”, se arată în comunicatul IPJ Maramureș, remis redacției.

ACTUALIZARE 2 IPJ MARAMUREȘ

Azi, 31 iulie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin plângere de un bărbat de 45 de ani din municipiu despre faptul că, în noaptea de 30 spre 31 iulie, persoane necunoscute i-au sustras diferite obiecte de îmbrăcăminte de pe un uscător, aflat pe holul imobilului.

În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii de investigați criminale din Sighetu Marmației, împreună cu polițiștii Secției 6 Sarasău, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea furtului, respectiv o tânără de 21 de ani din Târnăveni și un minor de 13 ani din Bocicoiu Mare.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Citește și

Comentarii