Viitorul va întâlni învingătoarea dintre APOEL Nicosia (Cipru) şi Dudelange (Luxemburg). În tur, ciprioţii s-au impus cu 1-0, pe teren propriu.

FCSB va juca, aşa cum şi-a dorit finanţatorul Gigi Becali, cu Viktoria Plzen (Cehia). Viktoria Plzen a încheiat ediţia trecută a campionatului Cehiei pe locul doi.

Ambele echipe româneşti vor juca turul pe teren propriu.

Meciurile tur se vor juca pe 25/26 iulie, pe terenurile primelor echipe extrase din urne. Returul se va disputa pe 1/2 august.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, că echipa bucureşteană are prima şansă în faţa Viktoriei Plzen, dar nu foarte mare, şi în mod normal trebuie să treacă de cehi.

„Pentru început mi-a ascultat Dumnezeu rugăciunea, acum să vedem semnele, dacă mai departe întăresc rugăciunea şi ne calificăm. E un adversar mai uşor decât ceilalţi. Noi suntem mult mai puternici decât Astra de atunci (n.r. - Viktoria Plzen a fost adversara Astrei anul trecut). Avem prima şansă, dar nu foarte mare, de mică şansa de primă. Normal trebuie să trecem. După aia, dacă jucăm play-off-ul de LC sunt mulţumit. Puteam avea adversar mai puternic dacă eram campioni”, a spus Becali la Digi Sport.

El a precizat că şi FC Viitorul a avut o tragere la sorţi favorabilă. „Şi eu am căzut foarte bine şi ei, APOEL Nicosia nu e o echipă de speriat. Faţă de anul trecut sunt mai încrezător, pentru că Viktoria Plzen nu este la fel de puternică precum Sparta Praga. Deja mă gândesc să mă rog pentru tragere la sorţi să se califice Dinamo Kiev şi să jucăm în play-off cu Dinamo Kiev”.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...