Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost sesizaţi vineri după-amiaza că o tânără domiciliată în Ardusat a fost ameninţată şi agresată fizic de către soţul său. În urma evaluării riscului, faţă de agresorul în vârstă de 33 de ani a fost emis un ordin de protecţie provizoriu şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

Tot vineri, poliţiştii Secției 4 Poliţie Rurală Leordina au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale sesizate prin SNUAU 112. Victima, o tânără de 21 de ani, domiciliată în Poienile de Sub Munte, a fost agresată fizic de către soţul său, pe fondul unor neînţelegeri legate de bani. Întrucât s-a constatat că există un risc iminet, poliţiştii au emis pe numele agresorului un ordin de protecţie provizoriu şi au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Un caz similar a fost înregistrat sâmbătă seara de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi. Pe fondul unor discuţii contradictorii o tânără de 30 de ani a fost agresată fizic de concubinul său de 32 de ani.

Cel de-al patrulea ordin de protecţie provizoriu a fost emis de către poliţiştii din Ulmeni, după ce o femeie din oraş a reclamat că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, fiul său a distrus bunuri în casă, a agrest-o verbal şi a ameninţat-o cu acte de violenţă. Agresorul a fost internat la Spitalul din Sighetu Marmaţiei şi este cercetat pentru violenţă în familie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și