„Urmează să fac asta în cursul zilei de astăzi, motivele sunt clare și precise. România este falimentară, iar drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor sunt anulate, suspendate, limitate pe motiv de coronavirus. Coronavirus care există și va exista mult timp de acum înainte, iar vaccinul nu există și nu va exista în acest an. Să fiu bine înețeles. Eu nu neg existența COVID-19. Eu spun doar că trebuiau protejate doar persoanele vulnerabile, iar aceste persoane trebuiau îndrumate să respecte anumite reguli și legi, dar să lași la latitudinea omului dacă respectă sau nu aceste îndrumări”, a declarat omul de afaceri la Antena 3.

„Ni s-a injectat frică și această frică ne-a făcut să acceptăm cu foarte multă ușurință lucruri pentru care mulți români au murit. România în acest moment este prăbușită în ceea ce privește capitalul românesc. Toate măsurile care s-au luat nu justifică o astfel de situație. Vreau să demonstrez că nu voi păți nimic și că trebuie să fim lăsați să muncim, să mergem la piață, pe stadioane, să facem export, trebuie să avem o viață normală pentru că până la urmă sunt zeci de mii de oameni care mor în accidente de mașină. Dacă mergem pe această variantă trebuie să interzicem circulația mașinilor”, susține politicianul.

„Am un sentiment de teamă, peste 2-3 săptămâni pot să ajung în mormânt. Mi-am asumat acest risc. Vreau să demonstrez că nu asta este calea de urmat. Când economia e falimentată trebuie să riști și viața din patriotism”, a mai spus Cataramă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și