Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă la stânga, carosabil umed, un conducător auto pierde controlul asupra volanului, părăsește partea carosabilă și se lovește de un stâlp din beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri aflaţi în autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus: un bărbat de 56 de ani, transferat la Spitalul Județean Baia Mare şi un tânăr de 22 de ani, neinternat.

Imediat după producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuuvințarea organelor de poliție. Acesta a fost identificat ulterior de poliţişti la domiciliul său. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani din Vişeu de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv şi a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Citește și

Comentarii