Dragi sigheteni, vă chem să punem în practică un proiect comun de dezvoltare economică și socială a orașului structurat pe capitole, pe termene, un proiect care pleacă din cartiere spre autoritatea administrației publice locale, primărie și consiliul local, și nu invers.

Sighetu Marmației poate deveni un oraș unde lucrurile sunt posibile cu implicarea comunității și a administrației publice locale. Ne întrebăm dacă idealurile celor care au fondat localitatea mai dăinuie și astăzi, iar răspunsul îl vom primi în data de 27 septembrie. Este ziua în care avem credința că, de această dată, va fi altfel, că vom aduce schimbarea printr-un vot ce va conta pentru speranța unei zile mai bune. Astfel va deveni posibil ca administrația publică locală să lucreze pentru și în interesul sighetenilor.

Sorin Rednic primar va reprezenta victoria dumneavoastră, victorie care va canaliza energii, va aduce așteptări, dar și eforturi pentru reconstrucția orașului. Drumul și sarcinile care ne așteaptă nu sunt ușoare, pentru că o administrației publică locală nu poate rezolva întotdeauna singură toate problemele. Voi fi întotdeauna onest cu voi în problemele cu care ne vom confrunta și voi asculta opiniile dumneavoastră, dar vă voi cere să fiți alături de mine și de echipa mea în munca de refacere, chiar dacă este nevoie piatră cu piatră, cărămidă cu cărămidă.

Avem nevoie să invocăm cu toții simțul ”municipalității sighetene”, simțul responsabilității și al datoriei față de comunitate, al modestiei și fermității.

Avem nevoie de legături afective și nu de divizare. Am nevoie de votul dumneavoastră pentru a realiza o administrație publică locală a cetățenilor și a fi cu adevărat în slujba sighetenilor. Avem multe lucruri de făcut în comunitate, avem obligația de a asigura tinerei generații acces la educație de calitate, la locuri de muncă bine plătite în Sighet, de a oferi răspunsuri, de a avea parte de progres, de a avea un oraș în care să trăim în siguranță.

În 27 septembrie vă îndemn ca prin votul dumneavoastră să răspundeți la chemarea pentru schimbare, la clipa și timpul prin care să dăm curs așteptărilor cetățenilor și să reinstaurăm prosperitate și oportunități pentru Sighetu Marmației, la alegerea unui primar independent care să fie vocea dumneavoastră!

Votați în 27 septembrie pentru acțiune și nu pentru politică!

Votați în 27 septembrie Sorin Rednic primar!


Material realizat și distribuit de operatorul economic Zapca Daniel Înt.Ind., comandat de Sorin Ioan Rednic candidat independent. CUI: 242001107

Citește și

loading...