Astfel, jandarmii maramureşeni au fost organizaţi în patrule pedestre de ordine publică, patrule auto şi echipe operative de prevenire şi combatere a faptelor antisociale pentru descurajarea infractorilor şi soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite din partea cetăţenilor.

Jandarmii maramureşeni au constatat şi au luat măsurile impuse de normele legale în cazul unei sesizări privind adresarea de injurii şi expresii jignitoare pentru care au aplicat o amendă contravenţională în valoare de 200 de lei şi în cazul a patru sesizări referitoare la tulburarea liniştii şi ordinii publice pentru care au fost aplicate patru avertismente scrise.

Jandarmii maramureşeni au aplicat trei amenzi contravenţionale în valoare de 600 de lei pentru provocare şi participare la scandal. Astfel trei maramureşeni au fost legitimaţi şi sancţionaţi de către jandarmii aflaţi în misiune pentru provocarea şi participarea la scandaluri pe raza judeţului.

Echipajele de jandarmi aflate în misiune au identificat pe raza municipiului Baia Mare o persoană care consuma băuturi alcoolice în locuri publice, neamenajate în acest sens, jandarmii aplicând o amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Echipajele de jandarmerie aflate în misiuni au identificat şi sancţionat o persoană care comercializa diferite bunuri fără a avea documente de provenienţă pentru acestea. Jandarmii au aplicat un avertisment scris.

De asemenea, jandarmii maramureşeni au aplicat trei sancţiuni pentru apelarea la mila publicului în valoare de 800 de lei şi au identificat tinere care atrăgeau diverse persoane pentru întreţinerea de relaţii sexuale contra unor sume de bani. Tinere au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare de 3000 de lei.

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și